Jogi nyilatkozat

A Csaba-College Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése,
böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Csaba-College Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Kft. weboldalának (www.csaba-college.hu) tartalma –különös tekintettel a saját szerkesztésű cikkek, bejegyzések, fotók és videók szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.
A Csaba-College Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Csaba-College Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
A Csaba-College Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Kft. az itt szereplő adatok teljességéért, pontosságáért felelősséget nem vállal.
Nem tartozik továbbá felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy, egyéb hasonló okból kifolyólag származnak.
Minden itt közölt információ megváltoztatása, visszavonása vagy aktualizálása minden előzetes értesítés nélkül is lehetséges.
A Csaba-College Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel.
Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Csaba-College Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Csaba-College Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Kft. nyilvántartsa és kezelje.