GÉPÍRÁS TANFOLYAM

békés megye informatika tanfolyam

A gépírás, mint szakmai alapkészség, a hivatali munka egyik bázisa. Alapvető célja, hogy a legkorszerűbb módon szolgálja, segítse a gazdálkodó szervek ügyviteli munkáját.

A gépírás pontosságra, rendszeretetre, megbízhatóságra, felelősségtudatra nevel. Fejleszti a figyelmet, akaratot, a pszichés tulajdonságokat és értelmi képességet, az önfegyelmet, a mozgásügyességet, valamint az esztétikai érzéket.

A kiscsoportos oktatási formában (max. 15 fő) a résztvevők egyéni igényeit is figyelembe vesszük. Törekszünk továbbá arra, hogy a tízujjas vakírás elsajátítása oldott, kellemes hangulatban teljen. Gépíró programunknak köszönhetően mindenki saját iramának megfelelően haladhat, mely az eredményesség alapfeltétele. Fő célunk, hogy megteremtsük a hatékony és élvezetes tanulást.

Ajánljuk mindazoknak a gépírás tanfolyamot, akik rövid idő alatt szeretnék elsajátítani a tízujjas vakírást, és szeretnének jártasságot szerezni a gépíráshoz kapcsolódó adminisztrációs munkákban is.

    Online Jelentkezés

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Képzés finanszírozója
    MagánszemélyCég

    A választott tanfolyam

    LEGFŐBB TÖREKVÉSÜNK

    Szeretnénk minden egyes résztvevőnknek azt nyújtani, amire valóban szüksége van! A gépírástanulás célja sokféle lehet, éppen ezért mi hallgatóink elvárásaihoz igazodunk. Fontosnak tartjuk, hogy a tanulás ne csak eredményes, hanem élvezetes is legyen.

    TANFOLYAM JELLEMZŐI

      • A tanfolyam időtartama: 3 hónap, 50 tanóra
      • A tanfolyam időbeosztása: Heti 2 alkalommal
      • A tanfolyam helye: Csaba-College számítástechnika terme: Békéscsaba, Kinizsi u. 11.
      • A tanfolyamot záró vizsga: Sikeresen vizsgázók tanúsítványt kapnak
      • A tanfolyam kezdése: 5 főtől folyamatosan indul
      • Belépési feltétel: Jelentkezési lap kitöltése és eljuttatása ügyfélszolgálatunkra

    Magánórák
    Ha úgy érzi szívesebben tanulna egyedül, esetleg barátjával, ismerősével vágnának bele a gépírás tanulásába, mi szívesen bízzuk önre a tanfolyam idejének és intenzitásának kiválasztását.